Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korišćenja kolačića.

Upoznajte Eduarda - predstavnika šeste generacije koja upravlja ovom porodičnom plantažom. Njegovi preci su počeli sa uzgajanjem kafe 1840. godine, a po Eduardovim rečima tajne gajenja kafe su se prenosile s jedne na drugu generaciju i pomogle da danas porodica uspešno gaji visokokvalitetnu kafu u specifičnoj mikroklimi, na visini izmedju 1100 i 1200 metara, najpogodnijoj za rast sofisticiranih arabika.
Prefinjeno 100% arabika zrno, uzgaja se na 1000 ili više metara nadmorske visine.
Tradicija se čuva sušenjem sveže ubranih plodova na plodnom tlu, na nikaragvanskom suncu koje razvija snažan ukus u kojem se prepoznaje nota crne čokolade i slatkoća sušenog voća.
Rezultat je kafa koja sjedinjuje neodoljive note crne čokolade i slatkoće sušenog voća. Srednjeg inteziteta sa baršunastim telom, nudi ukusno piće, savršeno za malo opuštanja.