Upoznajte Mariu

 „Želim da onaj ko pije moju kafu pomisli na prelepe predele Kolumbije“ - govori nam Maria dok isprobava sveže ubrana zrna Arabike. Optimalna klima na Marijinoj farmi, koja se nalazi u oblasti Julija, u jugozapadnoj Kolumbiji, zajedno sa jedinstvenim uslovima zemljišta omogućavaju da zrna kafe polako sazrevaju. Nakon umerenog prženja, ova specijalna kafa predstavlja sigurni izbor za jednu punu, uravnoteženu keramičku šoljicu za espreso. Telo kolumbijske duše. A rezultat? Posebne arome mlečne čokolade, breskve i delikatnih voćnih nota. Sada imate priliku da doživite Marijina zrna kafe tako što ćete se pridružiti BeanZ porodici ili jednokratno kupiti paket za jedinstven doživljaj. 

100% Arabica

Prefinjeno 100% arabika zrno, sorte Žuti Bourbon, uzgaja se na 1000 ili više metara nadmorske visine.

Karakteristika sorte, za razliku od klasičnog zrna arabike, upravo je u toj intezivnoj, žutoj boji ploda koja ovu sortu čini jednom od najkvalitetnijih i najpopularnijih širom sveta.

Roasted Coffee Beans

Rezultat je kafa koja sjedinjuje neodoljive arome tamne čokolade i slatkoće karamele sa orašastim notama pečenih badema. Srednjeg inteziteta sa baršunastim telom, nudeći ukusno piće, savršeno za melo opuštanja.

AROMA

Chocolate, fruity, peaches

INTEZITET I JAČINA

 

ACIDITY